BRYLLUP

En bryllupsfotograf skal være med store deler av bryllupsdagen, så det er viktig å finne en som passer til dere. En seriøs bryllupsfotograf er serviceinstilt, positiv og hyggelig i møte med dem han omgås med, leverer bilder.
Jeg elsker øyeblikkene, detaljene, nærheten mellom to mennesker som er kjempeforelsket, og stemningen som nesten bare er å finne i et bryllup.
 
Jeg vet også hvor viktig det er å ikke bare fokusere på brudeparet, men også alle de nærmeste, familien og venner som har kommet for å feire.
Jeg ønsker å fange alle de naturlige hendelsen og øyeblikkene som utspiller seg, og har stort fokus på å være diskre for å ikke forstyrre verken brudeparet eller gjestene gjennom dagen.
Bryllupsfotografefing vises mere naturligt, når folk ikke ved at de er fotografert.
Etter en så lang, fin og emosjonell dag, er det fint og viktig å sitte igjen med gode bilder, som man kan se tilbake på i lang tid!
priser webside finner dere de ulike alternativene på typer bryllupsfoto.
Hvis det er noe dere lurer på er det selvfølgelig bare å spørre. Det er mange praktiske ting som må planlegges. Hvor skal vi ta bildene, hvor lang tid skal vi sette av? Jeg elsker å planlegge, så send meg en e-post.
 
Jeg holder i Tønsberg, men jeg reiser gjerne over hele Vestfold og til Oslo.
 
 
Bryllupsfotografer : Anne-Sophie Drouet